Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Nu de tomaten volop verkrijgbaar zijn kon ik ze niet laten liggen. Zodoende een grote pan heerlijke verse tomatensoep gemaakt. Wij hebben er van genoten. Nodig[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe lente is nu toch echt begonnen, het groen springt overal tevoorschijn en de temperaturen worden weer wat aangenamer. Hoog tijd dus voor een zomers gerecht![...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten: 2 eetlepels olie 1 eetlepel bloem 1 liter tomatensap zout suiker halve ui een handvol pasta letters klein stukje selderij Maak van de olie en[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 200 g bloem (+ extra om te bestuiven) 1 tl zout 100 g koude boter 1 ei 2 rode uien 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 2 eetlepels olie 1 eetlepel bloem 1 liter tomatensap zout suiker halve ui een handvol pasta letters klein stukje selderij Maak van de olie en[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nl400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]
Bron: smulweb.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlLaatst kreeg ik een recept door van kaassoep. Ik had het weleens gegeten in een restaurant maar nog nooit gemaakt. Ik ben het meteen gaan proberen en sinds die[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nl1 ui 20gram boter 1 eetlepel bloem 4 eetlepels grove zaanse mosterd 3/4liter vleesbouillon 125gr gerookte spekreepjes zout en versgemalen peper[...]
Bron: smulweb.nl