Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Zalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLicht en gezond eenpersoonsmaaltje. 1 kipfilet 6 plakjes ontbijtspek 1 kropje little gem sla 1 tomaat 1 stukje komkommer mosterd limoensap port honing[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 100 g magere spekreepjes, 1 zak gemengde sla (krulsla of rucolamix), 100 g roquefort, 1 sinaasappel, 2 tomaten, olijfolie, citroensap, 1 tl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet gebeurde na een uitgelopen verjaardag dat we op straat stonden en wisten dat de uitgebalanceerde maaltijd thuis parels voor de zwijnen zouden zijn. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErwtensoep is heus niet alleen een Hollandse wintersoep. Ook in Scandinavië wordt het volop gegeten. Met een pannenkoek erbij of erna heb je een zeer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErwtensoep is heus niet alleen een Hollandse wintersoep. Ook in Scandinavië wordt het volop gegeten. Met een pannenkoek erbij of erna heb je een zeer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSalade? Nou, dan krijgen de kinderen wel een pannenkoek, want ik had geen zin in gezeur van “lust ik niet” en geschuif met borden. Vervolgens wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet kwam allemaal door een woord in een restaurantmenu. ‘Kersen-serrano-tapenade’. Het klonk zo mooi en intrigeerde me. Zoetig, zurig, zout…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOh ja, er zaten mosterdzaadjes in de soep. De kinderen schrokken zich rot. Dit ging dus niet gebeuren, he? Wist ik dan niet dat ze niet van pitjes hielden?[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTerwijl de kinderen in december op school aanschoven aan het kerstdiner in de klas (een eclectische samensmelting van kip-knakworstjes, bladerdeegfantasie en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Heeft dat ook nog een naam, zo’n lauwe aardappelsalade?” vroeg Meneer aan tafel. “Eh nee, alleen maar ‘lauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoeveel soorten azijn heeft de serieuze thuiskok nou in de kast staan? Wat is redelijk? Ik heb er zelf 7 staan en dat lijkt me wel afdoende. Maar ook de minder[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToen ik laatst blogde over Van Eigen Bodem kwam ik op hun website een recept voor erwtensoep tegen. Niet zo opzienbarend, afgezien van de zilveruitjes en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe zijn hier erg dol op de klassieke aardappelgratin . Met gruyère of een andere stevige bergkaas. Het probleem was alleen altijd dat ik die gratin vooral voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl