Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Het is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIn het bakje zaaigrond met paprikazaadjes zijn nu twee kleine groene sprietjes verschenen. Over een paar weken ga ik de plantjes in de tuin zetten en hoop ik[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa het eetbare cadeautje van gisteren , gaan we door met cadeautjes maken. Een dipsausje met boontjes, ricotta en geitenkaas. We nemen 300 gr verse erwtjes (of[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZe zijn er weer, de verse tuinbonen! Ze zijn er eigenlijk alweer een aantal weken en sindsdien eten wij ze minimaal één keer per week. Niet iedereen houdt[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlSoep is wat mij betreft de ideale 'opmaker' (van restjes groente uit de koelkast) én 'opkikker' (van jezelf). Wanneer je de tijd neemt om zelf een héle goede[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 1 pompoen (ca. 1.5 kg) 3 sjalotten 2 tenen knoflook 2 el arachideolie 1 tl selderiezout 2 kippenbouillontabletten 1 liter kraanwater 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ kg trostomaten (of romatomaten, goed rijp) 3 teentjes knoflook. (gepeld) 2 eetlepels balsamicoazijn 400 ml olijfolie extra vierge[...]
Bron: ah.nlIk werkte al eerder recepten uit voor de VLAM en deed dat telkens met veel plezier en overgave. Herbekijk deze pareltjes maar even. Geen eigen stoef, hoor,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe lente is begonnen. Officieel dan toch. Alleen is ze volgens mij nog in haar winterslaap en moet ze dringend een wake-up call krijgen. Misschien kan dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 8 4 sjalotjes of 2 uien 1 rode peper 3-4 tenen knoflook 1 1/2 tl ketoembar (koriander) 1 tl djinten (Komijn) 1 tl sereh[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 4 liter water 3 runderschenkels (van de slager, daar krijg je altijd mooie grote schenkels) 100 g rundersoepvlees 8 vleesbouillonblokjes 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 g zoete aardappelen, geschild en in schijfjes 4 dl kippenbouillon 1 theel. korianderzaad ½ theel. verkruimelde gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 flinterdunne plakjes Parmaham, circa 50 g in totaal, zonder vet 12 grote rauwe steurgarnalen, circa 400 g, gepeld maar met de[...]
Bron: allrecipes.nlMijn kleine groententuin heeft naast broccoli, courgette en knolselder, vooral veel pompoen voortgebracht. Een overvloed met een zekere creativiteit tot[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn het bakje zaaigrond met paprikazaadjes zijn nu twee kleine groene sprietjes verschenen. Over een paar weken ga ik de plantjes in de tuin zetten en hoop ik[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl