Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 gr Sint-Jakobsschelpen, afgespoeld en uitgelekt 2 eetlepels boter 1 bosje lente-ui, gehakt 120 gr verse champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten 2 september 50 gram boter, 2 grote uien in ringen, 2 tl bloem, 1 l groentebouillon, 4 el droge witte wijn of 2 el droge sherry, 1 stokbrood, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten: - 4 à 5 grote uien - 3 teentjes knoflook - 2 el olijfolie - 1 el boter - 1 el bloem - zout en versgemalen witte peper - 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 6 personen 50 gr roomboter 50 gr bloem 1 kilo uien, (in halve ringen gesneden) 3 teentjes knoflook (ragfijn geperst) 2 liter runder-of kippenbouillon 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 40 gr boter 3 uien, in dunne ringen gesneden 2 eetlepels water 20 gr bloem 1,5 liter kippenbouillon 100 ml witte wijn 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, in blokjes gesneden 1 prei, in dunne plakjes 1/2 kleine knolselderij, in blokjes gesneden 1/2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 uien, gehakt 50g boter 3 eetlepels bloem 1 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel suiker 800 ml runderbouillon 300ml water[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -30 g boter -2 tenen knoflook (uit de knijper) -30 g bloem -1/2 l warme vleesbouillon -zout, peper -sap 1/2 citroen -1/4 l witte wijn -1/8 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr prei 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 2 el bloem 5 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl koksroom zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr witte asperges 1 ½ liter water 1 blokje groentenbouillon 1 bosje peterselie (garnering) 60 gr roomboter 40 gr bloem 2 scheuten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 fijngesnipperde ui, 1 eetl boter, 1 eetl bloem, 4 dl bouillon, 3 dl melk, 300 gram geraspte kaas, zout, paprikapoeder, scheutje sherry of[...]
Bron: smulweb.nlDeze vissoep moet elke visliefhebber eigenlijk uitproberen! Er lijkt nogal veel knoflook in te zitten, maar omdat je de knoflook poft gaat de scherpe smaak er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlvoor 4 personen 1 middelgrote prei 1 sjalotje 30 gr boter 30 gr bloem 1 1/2 kippenbouillontablet 1 dl droge witte wijn 1 dl slagroom 2 eetlepels dyonmosterd[...]
Bron: smulweb.nl