Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 1 truffel uit een potje(10 g) 3 parelhoenfilets 15 cl port 20 cl room Zout en peper Bereidingswijze Vang het truffelvocht op. Snijd de truffel[...]
Bron: smulweb.nl1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattinas (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas), in plakjes (versgemalen)[...]
Bron: smulweb.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 8 sneetjes stokbrood 8 ansjovisfilets ((op olie), uitgelekt) 175 g port salut ((kaas), in 8 plakjes) 1 rode peper ((chilipeper), in dunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattina's (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas) (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 galiameloen 150 ml witte port (of zoete witte wijn) 2 eetlepels witte basterdsuiker 1 sinaasappel (geperst) 1 citroen (geperst) 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 perziken 2 limoenen (schoongeboend) 1 bakje verse munt (15 g) 200 ml witte port (fles 0.75 liter) 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 7½ g tijm (bakje à 15 g) 7½ g rozemarijn (bakje à 15 g) 250 ml rode port 492 g carpaccio (pakje à 123 g) 200 g[...]
Bron: ah.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBeetje rare timing, maar ik kwam deze foto nog tegen. Het is de salade die we met kerst als voorgerecht aten. De salade is heel goed voor te bereiden. Dat[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen * 250 - 500 gram soepvlees, bijv. runderlappen * 400 gram soepgroente- of bamipakket (met ui) * olie * bouillonblokje (tuinkruiden) * stukje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 1 stronk broccoli - 1/2 doosje champignons - 1 ui - eetlepel mosterd - eetlepel gemalen mosterdzaad - eetlepel fenegriekzaad - eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl