Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Knoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 85 g rode Camarguerijst 150 ml droge witte wijn 400 ml groentebouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlWat een plaatje! Een heerlijk frisse groene zomerse maaltijd salade. Wanneer het zo warm is buiten heb ik weinig zin in warm eten en soms heb ik gewoon[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 500 g romatomaten 2 sjalotten 1 teen knoflook 2 el olijfolie 1 tl suiker 20 g verse oregano 1 groentebouillontablet 500 ml kraanwater 250 ml[...]
Bron: ah.nlVanavond van een rest gerookte makreel een voorgerecht gemaakt. 1 gerookte makreel boter 2 sjalotjes 2 dl witte wijn crème fraîche 1 theelepel geraspte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet leuke van zo’n Odintas is dat ik me weer moet verdiepen in recepten van groentes die ik normaal niet zo gauw koop. Zoals winterpostelein en bietjes.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKlassieke Niçoise Ok, een open deur, maar een Klassieke Salade Niçoise moet je doen denken aan Nice, aan de de Côte d'Azur en de Provence. Aan de zon, de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 100 gram magere spekblokjes of vetspek (heb ik gebruikt) 500 gram wildpoulet (bijvoorbeeld eend, haas, wild zwijn) 2 sjalotjes of 1 ui 1[...]
Bron: smulweb.nlAls ik naar buiten kijk, dan zie ik sneeuw! De thermometer wijst net ietsje onder het vriespunt aan. Het voelt buiten kouder aan. Dat komt ook door een gure[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl