Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ik blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 Atlantische zalmfilet met vel van 1,5 kg 300 g suiker 350 g fijn zeezout 20 g gemengde peperbolletjes, grof gemalen 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 venkel 2 stengels bleekselderij 2 teentjes knoflook 1 dl droge witte wijn 1 pot visfond (380 ml) zout en peper 2-3 eetlepels Japanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g verse zalmfilet 6 el zoete teriyakisaus (flesje 250 ml) 6 el zonnebloemolie 2 limoenen ½ spitskool 1 komkommer 1 venkelknol 2 el[...]
Bron: ah.nlIk heb in mijn lange leven (help, ik word binnenkort 50!) al heel vaak carpaccio gegeten: carpaccio van rund, van sint-jakobsvruchten, van zalm,... maar nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen heerlijke frisse salade van venkel (in mooie reepjes & besprenkeld met citroensap), avocado, gerookte zalm, een gekookt eitje en geroosterde[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIk eet te weinig vis. Af en toe maak ik wel tonijnsalade (daar ben ik gek op) maar verder moet ik eerlijk bekennen dat ik vrijwel geen vis eet... Tijd dus om[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIk blijf Merlot venkel voorschotelen en hij blijft het lekker vinden. Al zal hij dat nooit toegeven, ik denk dat ik hem er zelfs een plezier mee begin te doen.[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be