Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 67 recepten
Ingrediënten Porties : 1 1 tomaat stukje ui stukje wortel 10 gr boter ½ blikje tomatenpuree 10 gr bloem 250 ml water ½ bouillonblokje 1 laurierblaadje 3[...]
Bron: allrecipes.nlEen koninklijke soep voor mijn gasten op Bevrijdingsdag. Deze feestelijke dag gaf aanleiding om met een royale entree het diner te beginnen. Royaal in smaak[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 2 el bloem 2 el paprikapoeder + extra voor de garnering 1 kg runderstoofvlees, in blokjes van 2-3 cm 2 middelgrote uien, grof gesneden 3 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr roomboter 50 gr bloem 1 kilo uien, (in halve ringen gesneden) 3 teentjes knoflook (ragfijn geperst) 2 liter runder-of kippenbouillon 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5oo gram broccoli 1 liter kippenbouillon/groentebouillon 1 el bloem 1 tl gedroogde basilicum of 1 kleine el verse basilicum 1 ui 1 el olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr. broccoli ruim 1 liter water 2 blokjes groentenbouillon 1 ui, gesnipperd 3 eetl. bloem 1 tl. basilicum 1 laurierblaadje 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 liter kippenbouillon 500ml water 2 kipfilets, gekookt en in reepjes gescheurd 125 gr wilde rijst 2 takjes tijm 1 laurierblad 1[...]
Bron: allrecipes.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 200 g spekreepjes, liefst biologisch - 1 zak grove soepgroente - 1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 el bloem - klontje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 14 personen 2 kg grote uien 2 grote uien 1 bol knoflook 3 kipfilet Zout peper 3 kip bouillonblokjes 3 rundvlees bouillonblokjes Peterselie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 uien 50 gr boter of margarine 1/2 laurierblaadje 1 liter warme kippenbouillon 50 gr bloem zout, peper, mespunt foelie 50 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVan mijn ouders kreeg ik een potje Deventer stadsmosterd en, ach wat attent, er zat een receptje bij. Voor mosterdsoep natuurlijk. En mosterdsoep, dát lust ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.com