Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
voor 6 personen 1 grote pot of blik witte bonen in tomatensaus en 1 grote pot witte bonen - 250 gram reepjes mager gerookt spek - 1 klein blikje tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pompoen (1 kilo) 1 winterpeen (250 gram) 2 grote uien 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 theelepel komijnzaad 2 laurierblaadjes 1[...]
Bron: smulweb.nlVorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 400 gram linzen - 250 gram mager gerookt spek (stukje) - 1 kleine pittige gerookte worst - 1 prei - 1 kleine winterwortel - 1 ui bestoken met[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 grote pot of blik witte bonen in tomatensaus en 1 grote pot witte bonen - 250 gram reepjes mager gerookt spek - 1 klein blikje tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pompoen (1 kilo) 1 winterpeen (250 gram) 2 grote uien 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 theelepel komijnzaad 2 laurierblaadjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlSpetterende kleuren levert deze soep! Het oranje van de wortel wordt door het rood van de bieten bijna lichtgevend. Ik was op zoek naar een recept voor borsjt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl