Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
VOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kipfilet 1 grote ui 3 rode pepers 2 vleestomaten 1 bosje peterselie flinke lepel eendenvet of boter 4 el ketjap asin (of Japanse[...]
Bron: smulweb.nlZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlErwtensoep ( ook wel Snert genoemd), is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl500 gr groene erwten 5a6 uur geweekt 2 thl zeezout 2 hamlappen of liever 2 schouderkarbonades in blokjes gesneden 1 gedroogd chilipepertje 2 tl zeezout 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 liter water 1 hamschijf (ookwel 'hips' genaamd) 250 gr hamlappen 1 bouillonblokje 500 gr spliterwten 1 snert-groentenpakket 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg krieltjes, 250 g magere spekreepjes, 300 g hamlappen, 3 el mayonaise, 6 el yogurt, bieslook, 1 ui fijngesnipperd, peper, zout,[...]
Bron: smulweb.nl500 gr groene erwten 5a6 uur geweekt 2 thl zeezout 2 hamlappen of liever 2 schouderkarbonades in blokjes gesneden 1 gedroogd chilipepertje 2 tl zeezout 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg krieltjes, 250 g magere spekreepjes, 300 g hamlappen, 3 el mayonaise, 6 el yogurt, bieslook, 1 ui fijngesnipperd, peper, zout,[...]
Bron: smulweb.nlHamschijf Hamlapjes, 500 gram 3 preien 1 knolselderij, Selderij 1 rookworsten 1 pond spliterwten, geweekt 8 kippenbouillonblokjes Handig voor in de keuken! De[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg spliterwten 500 gram hamlappen 1 stukje zeeuws spek (vacuüm verpakt) 2 grote rookworsten 2 aardappels, geschild 500 gr winterpeen 1[...]
Bron: smulweb.nl