Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Noordpolderzijl, 1 januari 2013 (foto van de multiman) De jaarwisseling 2012/2013 hebben wij heel knus en gezellig doorgebracht op het Groninger Hogeland. Ons[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 8 50 gr boter 1,5 eetlepel fijngesneden verse gember 1/4 theelepel pimentpoeder 1/4 theelepel komijnpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 450 g pastinaken, in dobbelsteentjes gesneden 350 g worteltjes, in dobbelsteentjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 eetlepel extra vierge olijfolie 180 gr spekjes 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 theelepel gedroogde chilivlokken, of naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlWindkracht 8 De wind giert om het huis, de regen teistert de ramen en de bomen buigen diep mee in de vliegende storm! Wat past daar beter bij dan een bordje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpetterende kleuren levert deze soep! Het oranje van de wortel wordt door het rood van de bieten bijna lichtgevend. Ik was op zoek naar een recept voor borsjt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlKoken heeft een heel andere vorm gekregen sinds ik een grote afleider in klein formaat thuis heb: mijn tien weken oude dochter. Zij bepaalt wanneer ik tijd heb[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMet een knipoog naar Valentijnsdag, maakte ik vandaag in een kwartier een lekker soepje in de snelkookpan, Nou de eigenlijke tijd is moeilijk te zeggen, maar[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWe weten allemaal dat peulvruchten erg gezond zijn, maar eten we ze ook vaak genoeg? Helaas moet ik daarop 'nee' antwoorden. Omdat ik mijn leven wilde beteren,[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl