Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200gr: gekookte mosselen 300gr:gepelde gekookte garnalen tabasco of peper uit de molen 1/4 liter melk 4 eetlepels paneermeel 60gr:boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300g Kabeljauw, gedroogd en in stukken of flink wat zout 2 Eieren 4a5 el Olijfolie Knoflook, 3 tenen Handje koriander (liefst vers) Paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300g Kabeljauw, gedroogd en in stukken of flink wat zout 2 Eieren 4a5 el Olijfolie Knoflook, 3 tenen Handje koriander (liefst vers) Paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200gr: gekookte mosselen 300gr:gepelde gekookte garnalen tabasco of peper uit de molen 1/4 liter melk 4 eetlepels paneermeel 60gr:boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlDe komende weken zullen we elke maandag een meatless, ofwel, vegetarisch gerecht plaatsen, speciaal voor de vegetariërs onder ons. Eerder plaatsten wij al dit[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlEerder plaatsten wij al dit Chinese Noedelsoep recept met kip. Deze meatless variant is vegetarisch, waarbij de kip vervangen wordt door zwarte bonen en ei.[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlvoor 4 personen VOOR 4 TOT 6 TAARTJES . 1 rol bladerdeeg . 20 cl room .1/2 blik kreeftensoep (200 g) . 3 eieren . het vlees van een kleine kreeft of surimi .[...]
Bron: smulweb.nl