Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 400 gr. geschilde aspergepunten 1 ltr. water 1 ½ dl. slagroom 5 dl. pilsener bier 5 eierdooiers 1 thl. milde kerriepoeder zout en vers[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 klein worteltje, in dobbelsteentjes gesneden 2 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 kroppen hollandse sla 3/4e liter bouillon (maakt niet uit welke, als het maar geen visbouillon is) 1 ui 2 tenen knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kroppen sla 3 el. boter 8 sjalotjes gesnipperd 1 el bloem 2 tl suiker 1,5 l. kippenbouillon 2 eierdooiers 1,5 dl. slagroom zout,peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kroppen hollandse sla 3/4e liter bouillon (maakt niet uit welke, als het maar geen visbouillon is) 1 ui 2 tenen knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kroppen sla 3 el. boter 8 sjalotjes gesnipperd 1 el bloem 2 tl suiker 1,5 l. kippenbouillon 2 eierdooiers 1,5 dl. slagroom zout,peper,[...]
Bron: smulweb.nlSay What ? Slasoep? Daar heb ik nog nooit van gehoord. Maar het recept is fully lente-proof en komt uit de Delicious van vorige maand. En voornamelijk het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen - 2 kroppen kropsla - 3 eetlepels boter - 8 sjalotjes, schoongemaakt en in dunnen schijfjes gesneden - 1 eetlepel bloem - 2 theelepels suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 165 gr spliterwten 165 gr ui 1 knoflookteen 165 gr prei (het wit alleen) 130 gr afkokende aardappel 30 gr boter 250 gr casselerrib, gerookt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 kroppen kropsla - 3 eetlepels boter - 8 sjalotjes, schoongemaakt en in dunnen schijfjes gesneden - 1 eetlepel bloem - 2 theelepels suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 60 Gr. bloem 50 Gr. boter 1 L. koude bouillon (ook een groentebouillon kan) 2 Dl. slagroom (ongezoet) 1 El. gehakte peterselie Grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 60 Gr. bloem 50 Gr. boter 1 L. koude bouillon (ook een groentebouillon kan) 2 Dl. slagroom (ongezoet) 1 El. gehakte peterselie Grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nl