Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 1 venkel in stukken 2 teentjes knoflook uit de knijper 2 blikken tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 6 gamba`s of 9 cocktailgarnalen ½ liter rundvleesbouillon (van tablet of zelfgemaakt) 3 eetlepels sherry dry 1 theelepel lichte[...]
Bron: smulweb.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 Ui, 1 teentje knoflook, 4 tomaten,0,5 spaanse peper,1 eetl. olie, 1 eetl.suiker,1 l. visbouillon,stukje steranijs, 2 venkels,600 gr. witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 750 gram courgettes 1 ui Knoflook Verse gember (ca. 8 cm, of naar smaak) Rood pepertje 60 gram Santen (kokos) Kippenbouillon (van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 750 gram courgettes 1 ui Knoflook Verse gember (ca. 8 cm, of naar smaak) Rood pepertje 60 gram Santen (kokos) Kippenbouillon (van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote gepelde gamba's; olijfolie; 3/4 dl. kippenbouillon; 100 g. tauge; 3 dl. kokosmelk; 1 tl. palm- of rietsuiker; zout; 3 tl. sambal;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ca 40 gram gamba′s, 500 ml visbouillon, 500 ml kippenbouillon, 1 eetlepel zonnebloemolie, 2 knoflooktenen, 3 cm verse gember, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetl. grove mosterd, 4 eetl. franse mosterd, 2 eetl. witte wijn, 400 ml. bouillon, 400 ml. koksroom van friesche vlag, 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 350 g mosselen in de schelp 250 g zalmfilet 250 g kabeljauwfilet 150 g garnalen 8 grote garnalen of gamba′s, rauw 2 uien 2 potten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el grove mosterd, 4 el franse mosterd, 2 el witte wijn, 400ml bouillon, 400 ml friese vlag koksroom, 12 gamba′s, peper en zout 4x[...]
Bron: smulweb.nlOp de valreep plaats ik nog wat eenvoudig te maken voorgerechten. Ik hou zelf erg van avocado en garnalen, dat vind je terug in een aantal recepten. Ook wil ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl