Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 135 recepten
voor 4 personen -150 g gemalen Passendale Prelude kaas - 2 kg tomaten - 4 appelen (niet te zuur) - 1 ui - 2 stengels bleekselderij - 1 teentje knoflook - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo rijpe tomaten, gepeld en gehalveerd 200 gr (stok)brood van een dag oud, in plakjes 1 tot 2 teentjes knoflook, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Runderbouillon 500 gr runderpoot 750 gr runderbotten 1 grote ui, gepeld en gehalveerd 1 laurierblad 1/4 theelepel zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 kipfilets, circa 350 g in totaal 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1 grote wortel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter vis- of kippenbouillon (van blokjes) 1 stengel sereh (citroengras), gekneusd 2 cm verse gemberwortel, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 tenen knoflook 4 stengels bleekselderij 125 ml milde olijfolie 1 bakje tijm ((15 g), blaadjes gerist) 2 preien (gewassen en in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 40 gram boter, 100 gram paddestoelen in plakjes gesneden, 50 gram room, 300 gram aardappelen in blokjes gesneden, 4 eieren, 1 ltr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eieren 3 eetlepels olijfolie 2 zakken Italiaanse roerbakgroentemix (a 400 g) 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) 1 1/2 liter[...]
Bron: ah.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nl