Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Soep van prei en aardappelen is een klassieker. In Frankrijk hebben ze er schitterende namen voor bedacht. Daar heet deze soep "potage parmentier" of[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAl maanden moesten wij aan de wortelsoep. Ik had her en der adviezen ingewonnen, mij waren recepten voorgehouden, twijfels linksom rechtsom. Vriendinnen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijk kommetje vol noedels en groentes waar een smaakvolle bouillon over geschonken wordt. Ik trok de bouillon zelf van kombu en gedroogde paddestoelen,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijk kommetje vol noedels en groentes waar een smaakvolle bouillon over geschonken wordt. Ik trok de bouillon zelf van kombu en gedroogde paddestoelen,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlPompoensoep zonder het pompoenige van pompoensoep. Dat is de kortste omschrijving voor deze soep. Een stevige soep dankzij de bonen met flink wat geur en smaak[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe aroma’s van de stille, onopvallende venkel, selderij, koolrabi, preiwit, of courgette krijgen in deze soep de kans om zonder kleurige opdringerige[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAls je op 1700 meter verblijft heb je ijzer nodig voor al die extra rode bloedlichaampjes die je aanmaakt. Linzen zijn dan een prima keus. Omdat ik de soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl