Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 2 cm verse gemberwortel (in plakjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) ½ gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 500[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 500 gram witlof garnalen of rivierkreeftjes 1 sjalotje, gesnipperd 1 prei, in ringen vadouvan 1 liter kippenbouillon boter 1 eigeel room bieslook[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn schoonmoeder komt regelmatig bij ons eten. Hoewel zij echt iemand van de Hollandse kost is, vindt ze het leuk om bij ons nieuwe smaakjes te proberen.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 wortel 1 ui 1 stengel bleekselderij 1 dl droge witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 laurierblaadje 2 takjes verse tijm 8 zwarte peperkorrels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teentje knoflook (geperst) 1 eetlepel olijfolie 150 ml droge witte wijn 750 ml visbouillon (van tablet) 125 ml slagroom 2 bakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pompoen (ca. 1.5 kg) 3 sjalotten 2 tenen knoflook 2 el arachideolie 1 tl selderiezout 2 kippenbouillontabletten 1 liter kraanwater 50 g[...]
Bron: ah.nlEen ui 2 stengels bleekselderij` flink bosje jonge brandnetels takje verse maggiplant creme fraiche biologisch (klein bekertje)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 ml visbouillon (van tablet of poeder) 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 150 ml droge witte wijn 125 ml slagroom 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1kg winterpeen 3 el olijfolie 1 tl gemalen komijn 1 tl gemalen koriander halve tl gemalen kaneel chilipeper uit de molen 1.5 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Liter visbouillon, 2 eetlepels gember, 4 grote st jacobsschelpen, 8 rivierkreeftjes, 12 grote levende mosselen, 2 handen koriander,2 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui 1 gele paprika 150 gr sperziebonen 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 blik tomatenblokjes (400 ml) visbouillon (1,5 blokje van Knorr) 150[...]
Bron: smulweb.nlAl jaren maak ik deze soep, al jaren is het mijn favoriete maaltijd om in grote hoeveelheden te maken en in porties te bewaren in de vriezer, zodat dit soepje[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.com