Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 sjalotten of uien 1 rode paprika 8 tenen knoflook (yep: acht!) 8 tomaten 1 l kippenbouillon 1 tl venkelzaad 1 tl komijnzaad ½[...]
Bron: allrecipes.nlEen hele tijd geleden heb ik een zak gedroogde mungbonen gekocht. We hebben ze toen verwerkt in gekruide rijst, maar daarna zijn de mungbonen een beetje in[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nl‘Wat zullen we morgen eens eten?’ vroeg ik aan Peter. Bietensoep ? Stelde hij voor. Nah, daar had ik geen zin in, die had ik tenslotte pas nog[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIngrediënten 10 takjes verse koriander 2 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 600 ml kippenbouillon (zelfgemaakt of van 1 tablet) 2 rijpe avocado's 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 gele paprika's 1 sjalot 1 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 600 ml groentebouillon (van tablet) 4 el crème fraîche zet alles op[...]
Bron: ah.nlMeestal ga ik zonder vastomlijnd plan boodschappen doen, laat ik me inspireren door wat ik in de winkel of op de markt tegenkom. Vaak zie ik dan iets liggen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk houd enorm van soep. DE ideale manier om je dagelijkse portie groenten op te schroeven. Een cliënt van me zei laatst ik zou rustig de dag willen starten met[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk heb de meeste specerijenmengsel van Jonnie Boer staan, maar er zijn er die ik nog niet gebruikt heb. Ik ga een soep maken met courgettes en broccoli en ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk heb de meeste specerijenmengsels van Jonnie Boer staan, maar er zijn er die ik nog niet gebruikt heb. Ik ga een soep maken met courgettes en broccoli en ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe aroma’s van de stille, onopvallende venkel, selderij, koolrabi, preiwit, of courgette krijgen in deze soep de kans om zonder kleurige opdringerige[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEcht een heel lekker soepje, ook voor deze warme dagen. Ik ben gek op koriander, pepers en limoen, perfect! Het past ook nog eens als vooraf bij de Mexicaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl