Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 middelgrote ui, versnipperd 5 plakken spek, in stukjes van ong. 2,5 cm gesneden (of gebruik spekblokjes)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr lamsgehakt 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 gesnipperde ui 300 gr spinazie, gewassen en in reepjes gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 120 g milde of pittige Italiaanse kalkoensaucijs, vliesjes verwijderd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 bosuitjes, fijngesneden 3 tenen knoflook, fijngesneden 7 dl kippenbouillon, ontvet 300 g fijngesneden spinazie (diepvries) ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 blikjes (ca 400 g elk) gesneden tomaten 2 blikjes (ca 400 g elk) witte (cannellini) bonen, met vocht 1 blikje (ca 400 g)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 1 el extra vergine olijfolie 500 g grote uien, in dunne schijfjes gesneden 1 tl fijne suiker 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, in dunne schijfjes gesneden 1 knoflookteentje, uitgeperst 1 knolselderij, circa 600 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 3-4 teentjes knoflook, fijngesneden 200 g gedroogde cannellinibonen, een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 500 gr gehakte diepvriesspinazie, ontdooid 500 ml water 2 blokjes kippenbouillon 75 gr ui, fijngesneden 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1.4L groentenbouillon 1 ui, gehakt 1 wortel, in plakjes 2 stengels bleekselderij, gehakt 50g witte rijst 100g verse spinazie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 zakken Italiaanse tomatensoep (a 400 ml) 1 bakje tortellini verdi (verse pasta, 250 g) 1 zakje Italiaanse groentemix (250 g) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 2 theelepel olijfolie, apart te verwerken 2 Italiaanse (verse) worsten, vel verwijderd 1 middelgrote ui, versnipperd 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetl. olijfolie 1 kleine venkelknol, in blokjes van 5 mm 1 kleine bruine ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlLinzen zijn een 'staple food' voor vegetariërs ( nog steeds geen mooie vertaling voor gevonden ). Jammer dat ze er soms zo onappetijtelijk en on-sexy uitzien.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlvoor 4 personen 1 l groente- of kippenbouillon van 2 tabletten 200 g sperzieboontjes, in stukjes 3 stengels bleekselderij, geschild en in plakjes 2 dunne[...]
Bron: smulweb.nl