Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Toen ik laatst in Gouda de nieuwe Lidl bezocht vond ik zakjes gedroogde tomaten en olijven. Tenminste, ‘partly rehydrated’ stond er op. De zakjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 375 gram pompoen, geschild en in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel boter 50 gram ui, gesnipperd 3 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl2 onrijpe mangos 1 el geraspte, verse gemberwortel 1 teen knoflook uit de knijper 250 gr. (lichtbruine) basterdsuiker 2 gedroogde chilipepers, verkruimeld 3[...]
Bron: smulweb.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlRadijsblaadjes zijn heerlijk geurig Dit recept is geïnspireerd op een recept van Valérie Cupillard voor de biowinkelketen La Vie Claire , en het heet daar[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten ½ pak pompoenblokjes ((a 450 g), diepvries) 5 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 teen[...]
Bron: ah.nlHummus (of is het nou houmous...) 250 gr gedroogde kikkererwten, 1 theelepel bakingsoda, 270 tahin, 4 eetlepels citroensap, 4 tenen knoflook, 100 ml ijskoud[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBijna iedereen weet tegenwoordig wat hummus is; hummus wordt een steeds populairder gerecht in Nederland. In Amsterdam is inmiddels de eerste hummusbar[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl400 gram pasta naar keuze, 75 gram rucola, half bosje bascilicum (van een plantje), flinke teen knoflook, scheut citroensap, handje pompoen en zonnepitten,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 theelepel ketoembar 1 theelepel kurkuma 1 theelepel komijn 1 theelepel (scherpe)[...]
Bron: allrecipes.nlOver pesto kun je een héléboel schrijven, maar voor mij komt het neer op hetvolgende: het spul zíet er níet uit, maar smaakt verrukkelijk! Een sneetje[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHele bos Koriander 1 grote ui 1 hele peper ontpit hele cup shoyu of liquid aminos (sojasaus) halve cup lijnzaadolie of pompoenpitten olie halve cup olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl1 kg pompoenblokjes, halve liter kruidenazijn, zout, 1 pond (bruine) suiker, 4 tenen knoflook, wat geraspte gemberwortel, 1 theelepel chilipoeder, 2 ons[...]
Bron: smulweb.nl1 kg pompoenblokjes, halve liter kruidenazijn, zout, 1 pond (bruine) suiker, 4 tenen knoflook, wat geraspte gemberwortel, 1 theelepel chilipoeder, 2 ons[...]
Bron: smulweb.nl"Lekker die chutney's, maar waar eet ik het bij?" D eze vraag krijg ik vaak te horen. Wat is chutney en waar komt het vandaan ? Chutney vindt zijn oorsprong in[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl