Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels (60 ml) olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1 1/2 kilo hele, middelgrote (Roma) tomaten uit blik of pak 175[...]
Bron: allrecipes.nlWe eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr Champions 250 gr canterellen 350 gr uien 3 knoflook tenen 2 eetl pesto alla genovese 1.5 eetl batjak Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr Champions 250 gr canterellen 350 gr uien 3 knoflook tenen 2 eetl pesto alla genovese 1.5 eetl batjak Handig voor in de keuken! De[...]
Bron: smulweb.nl1 blikje chipotles in adobesaus (webwinkel) 2 blikken tomaat op sap à 400 gram 1 ui in smalle ringen 2 tenen knoflook uit de pers 1/4 tl komijnpoeder[...]
Bron: smulweb.nlWe hebben weer wat nieuws: een nieuwe swipswap tussen food bloggers. De details zal ik jullie besparen (de verdeling loopt anders), maar ik mocht nu koken van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is weer pruimentijd. En voor mij dan tijd om pruimen chutney te maken. Pruimen chutney is heerlijk op een boterham met geitenkaas of een broodje gezond.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHet is weer de tijd van de overschotten uit de moestuin. Zo is er nog geen tomaat van plan te verkleuren en zo zijn ze allemaal tegelijk rijp. Tijd voor[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 100 g parmaham 45 g boter 400 g rundergehakt 225 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 uien 2 knoflook 75 ml soepele rode wijn 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 250 ml rode wijn (vol en krachtig) 150 ml vleesfond (pot 380 ml) 25 g[...]
Bron: ah.nlAl tijden wilde ik een basis-tomatensaus maken... Die ik kan gebruiken om mijn witte bonen schotel te gebruiken. Dat is juist zo'n lekker snel gerecht dat ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlEven opletten, jongens. Ik plaats natuurlijk alleen maar recepten die ik zelf nog een keer zou willen maken, maar als ik een zwaailicht op mijn blog zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl