Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Mijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHummus is dé favoriete dipsaus in het Midden-Oosten. Niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Serveer het op een feestje als snack in combinatie met stukjes[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZegt de term 'Smaakmakkers' je niets? Lees dan eerst even het blogbericht van gisteren . Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat wordt bereid met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZegt de term 'Smaakmakkers' je niets? Lees dan eerst even het blogbericht van gisteren . Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat wordt bereid met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus zag ik rond de Kerstdagen gemaakt worden bij 24-Kitchen, door Angélique Schmeinck. Natuurlijk heb ik het recept wat aangepast, Door gebruik van verse[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKen je dat? Je hebt een restje nasi of gehaktballetjes, maar de pindasaus is op... Toch is een klein beetje saus, ook bij een restje, wél erg lekker. Met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet recept voor deze tzatziki vond ik in het boek 'de allerlekkerste partyhapjes' en het leek mij erg lekker. Vaak moet je bij tzatziki eerst de komkommer[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMayonaise maken op de traditionele manier vergt tijd en eerlijk gezegd ook wat oefening. Dankzij de staafmixer kan iedereen in een mum van tijd een mayonaise[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa het recept voor knoflooksaus deel ik met jullie ook een recept voor Griekse tzatziki; een eenvoudige dipsaus van yoghurt, komkommer en knoflook. Lang leve[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZelf mayonaise maken is een fluitje van een cent. Je leest HIER hoe je dat doet. Vervolgens maak je deze mayonaise nóg lekkerder door er knoflookmayonaise van[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoor het maken van pesto kun je veel verschillende bladgroenten gebruiken. Deze keer werd het veldsla. Na het proeven van de pesto vonden de potjes gretig[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl