Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Knoflooksaus die koop je niet, die maak je natuurlijk zelf! Omdat de knoflook niet rauw wordt toegevoegd is deze knoflooksaus heerlijk mild van smaak. De bol[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZegt de term 'Smaakmakkers' je niets? Lees dan eerst even het blogbericht van gisteren . Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat wordt bereid met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZegt de term 'Smaakmakkers' je niets? Lees dan eerst even het blogbericht van gisteren . Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat wordt bereid met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKen je dat? Je hebt een restje nasi of gehaktballetjes, maar de pindasaus is op... Toch is een klein beetje saus, ook bij een restje, wél erg lekker. Met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZelf mayonaise maken is helemaal niet moeilijk en het resultaat is verrassend lekker. Een paar dingen zijn belangrijk: 1. Zorg voor verse eieren 2. Alle[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten: 30 gram verse basilicumblaadjes (1 potje) 100 gram gepelde walnoten 150 ml olijfolie 2 tenen knoflook 10 gram geraspte Parmezaanse kaas 1 tl[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet recept voor deze tzatziki vond ik in het boek 'de allerlekkerste partyhapjes' en het leek mij erg lekker. Vaak moet je bij tzatziki eerst de komkommer[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLigt er in je koelkast nog een restje kaas? Of heb je toevallig wat verse blaadjes basilicum over waar nog geen bestemming voor is? Een klein beetje pesto[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze pindasaus is heerlijk bij nasi of bami, maar ook bij een gehaktballetje op brood! Ingrediënten: 2 volle eetlepels pindakaas, ongeveer 80 gram 125 ml water[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMayonaise maken op de traditionele manier vergt tijd en eerlijk gezegd ook wat oefening. Dankzij de staafmixer kan iedereen in een mum van tijd een mayonaise[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe winterwortels zijn nu volop overal verkrijgbaar, ze zijn goedkoop, gezond en voedzaam. Winterwortels koop je vaak per kilo, maar voor ons tweetjes is dat[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa het recept voor knoflooksaus deel ik met jullie ook een recept voor Griekse tzatziki; een eenvoudige dipsaus van yoghurt, komkommer en knoflook. Lang leve[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlTapenade is van oorsprong 'een dikke koude saus bereid uit olijven en kappertjes'. Gemalen olijven dus eigenlijk, samen met nog wat andere ingrediënten.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPastasaus moet flink tomatensaus bevatten naar mijn mening... Natuurlijk is hij dan niet meer héél laag in koolhydraten, maar wel veel lekkerder bij een groot[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl