Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
voor 4 personen Basis-Hollandaise-saus : 1 sjalotje 10 witte peperkorrels 3 eetlepels witte-wijnazijn 6 eetlepels water 200 gram boter 3 verse eidooiers zout,[...]
Bron: smulweb.nlLaatst las ik de column geschreven door de hoofdredacteur van een kooktijdschrift waarin hij toegeeft dat hij het moeilijk vindt om een goed eitje te koken[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr rundergehakt 2 eieren paneermeel 2 uien 2 eetl gembernat en ongeveer 8 ( of meer ) bolletjes Chinese stemgember 2 bananen , in stukjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 dl kalfsbouillon -4 dl droge witte wijn -4 fijngesnipperde sjalotten -40 g champignonafval klein gesneden -tijm, laurier, dragon -250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 gr. echte boter op kamertemperatuur 3 el. lauwwarm water 1 1/2 tl. limoen of citroensap witte peper 1 mespuntje cayennepeper 1 mespuntje[...]
Bron: smulweb.nl25g boter 1 fijn gesnipperde ui 1 geperste teen knoflook 2 el wijnazijn 150ml water 0.5 tl mosterd 2 el bruine kandij 1 schijf citroen 1 laurierblad[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bruine roux (zie recepten) * 1 ui * 1 rode paprika * 3 eetl boter * 1 theel. cayennepeper * 3 eetl. zure room * enkele druppels tabasco 4x[...]
Bron: smulweb.nlDe hollandaise saus een zachte botersaus. Vooral bij vis en asperges is dit een heel lekker sausje. de afgewerkte hollandaise saus Ga er een berichtje van[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be