chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | recepten999.nl | pompoensoep slagroom kerrie | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder penne dorade

Gevonden 15 recepten

SOORT RECEPT

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tomaten pastasaus met basilicum en mozzarella

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt of fijngeperst 1-2 eetlepels tomatenpuree (75 gr) 2 (400[...]

Bron: allrecipes.nl
Tomatensaus met zongedroogde tomaten

We eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com

saus van verse tomaten en mozzarella

Nog een heerlijk gerecht uit Delia's vegetarische favorieten. Je moet wel een poosje van tevoren beginnen, want de saus moet 1,5 uur heel zacht koken. Maar[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Champignon/roomsaus voor pasta

1 dikke prei 400 ml crème fraîche 3 dikke uien 5 teentjes knoflook 500 gram champignons een bosje verse tijm of 1 eetlepel gedroogde tijm 1 flink[...]

Bron: smulweb.nl
Pesto

Alleen al de geur van basilicum vind ik fantastisch! Om pesto te maken heb je maar 5 goede basis ingrediënten nodig! De meest gekende variant is uiteraard die[...]

Bron: donnacaramella.blogspot.be
Pesto-pasta met sperziebonen

Ingrediënten 400 g sperziebonen 1 ui 400 g spaghetti 2 bollen mozzarella (kaas a 125 g) 2 eetlepels olijfolie 1 bakje verse groene pesto (100 g) zet[...]

Bron: ah.nl
Pesto....Heerlijke Smaakmaker met Gezondere[...]

Pesto is een saus die wordt gemaakt van basilicum (groen) of zongedroogde tomaten (rood); als smaakmaker. Pesto wordt vaak verward met of ondergebracht bij de[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl
Bolognesesaus II - van groente en zonder vlees

In mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Paprikasaus met kikkerwten en geroosterde[...]

Wie wil er nou niet in het weekend op de bank hangen terwijl de oven het eten klaarmaakt? Ik kreeg het recept voor een overheerlijke soep van Y, die bijna[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl
Toversaus (Tomatensaus met ui en boter) van[...]

Deze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl
Pesto

Alleen al de geur van basilicum vind ik fantastisch! Om pesto te maken heb je maar 5 goede basis ingrediënten nodig! De meest gekende variant is uiteraard die[...]

Bron: donnacaramella.blogspot.be
Pasta met zelfgemaakte tomatensaus

Ingrediënten Porties : 2 400 gr tomaten 10 grote zwarte olijven, in stukjes 3 eetlepels olijfolie extra vierge 25 gr pijnboompitten, fijngehakt 50 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Pesto Pasta Salade

voor 4 personen * 150 gr rucola melange * 1 potje pesto * 125 ml cremefraiche * 300 gr pasta * 2 st mozzarella * 1 bakje cherry tomaten * 1 st komkommer * 250[...]

Bron: smulweb.nl
Rode pastasaus

voor 3 personen 1 pak gezeefde tomaten 250 gram champignons 1 rode ui 1/2 courgette 1 sjalotje 1 teen knoflook 2 tomaten 2 eetlepels groene pesto bol[...]

Bron: smulweb.nl
Pesto

Alleen al de geur van basilicum vind ik fantastisch! Om pesto te maken heb je maar 5 goede basis ingrediënten nodig! De meest gekende variant is uiteraard die[...]

Bron: donnacaramella.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy