Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 150 g zongedroogde tomaten in olie 1 eetlepel verse rozemarijn (fijngesneden) 1 teen knoflook 4 eetlepels geraspte kaas (oud) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 300g pasta (naar keuze) 2 kalfsworsten 1 eetlepel olijfolie 1 teen knoflook 2 sjalotjes, fijngehakt 1 takje rozemarijn 400g tomaten, gepeld en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 groene peper, zonder zaadjes en fijngehakt 240 ml slagroom 40 gram geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlWe eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comSoms maak ik dingen gewoon omdat ik het al jaren zo doe. Dat is ook zo met mijn basis voor tomatensaus waarmee ik de winter door kom. Een collega van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 1 rode paprika 1 ciabatta (voorgebakken brood) 6 el olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (geperst) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 bakje[...]
Bron: ah.nlPesto is een saus die wordt gemaakt van basilicum (groen) of zongedroogde tomaten (rood); als smaakmaker. Pesto wordt vaak verward met of ondergebracht bij de[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel van mijn favorieten zitten in dit gerecht. Pasta, pesto, pittige Spaanse pepers, rozemarijn, knoflook en ga zo maar door. Ik heb dit recept van de website[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen aantal jaar geleden volgde ik met mijn werk een Italiaanse kook-workshop. Een van de dingen die we klaarmaakten was een heerlijke pastasaus, vol groente,[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlvoor 4 personen 175 gr. echte boter op kamertemperatuur 3 el. lauwwarm water 1 1/2 tl. limoen of citroensap witte peper 1 mespuntje cayennepeper 1 mespuntje[...]
Bron: smulweb.nlSoms heb ik van die leuke onverwachte ontmoetingen. Zo was ik vanmiddag bij Saskatoon (update: helaas is Saskatoon eind 2010 gesloten) om onder andere[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com5 pommedorie tomaten Zakje oude geraspte kaas 1 basilicum plantje 1 potje pijnboompitten 3 tenen knoflook 300 ml olie Rozemarijn Zout en peper Handig voor in[...]
Bron: smulweb.nlSoms heb ik van die leuke onverwachte ontmoetingen. Zo was ik vanmiddag bij Saskatoon (update: helaas is Saskatoon eind 2010 gesloten) om onder andere pancetta[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet voordeel van een slowcooker is dat je er geen omkijken naar hebt zodra alles erin zit, het nadeel is dat je wel op tijd moet beginnen. Gelukkig heeft een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com