appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | Bamisoep met vis | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | kersenijs maken
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder rode ui slagroom

Gevonden 78 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kip met knoflooksaus en broccoli

Ingrediënten 8 teentjes knoflook (gepeld) 4 eetlepels olie 4 kippenbouten 1 zakje verse peterselie ((30 g), grofgehakt) 250 ml kippenbouillon (van[...]

Bron: ah.nl
Zwarte olijventapenade

2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]

Bron: smulweb.nl

Tapenade (olijvenpuree)

Ingrediënten 1 pot zwarte olijven zonder pit (160 g) 1 potje kappertjes (60 g) ½ blikje tonijn in olie (a 138 g) 1 blikje ansjovis in olie (46 g) 2[...]

Bron: ah.nl
Tomaten-tonijnsaus

Ingrediënten 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g)[...]

Bron: ah.nl
Tapenade

Tapenade, heerlijk voor op (geroosterd) brood of door de pasta. En ook nog eens heel makkelijk zelf te maken. Het leuke aan dingen zelf maken vind ik dat je[...]

Bron: sophsblogg.blogspot.nl
Mayonaise en Mayo-achtigen

DS kreeg met z'n meisje niet alleen een prachtige vrouw in zijn leven, maar ook een gepassioneerd mayonaiseliefhebster. Telg uit een al generaties mayonaise[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Broccoli-pesto

Een supergezonde pesto: eens iets anders voor bij pasta, als dipsausje of als broodbeleg. Je kan het zo gek niet bedenken. Dit sausje is echt[...]

Bron: vitalevoeding.blogspot.be
Tapenade van olijven en zongedroogde tomaten

De zon in een potje! Een recept kan je het nauwelijks noemen: de ingrediënten mixen et voila! En ja, zelf gemaakt, smaakt toch zo veel beter...of euh had ik[...]

Bron: donnacaramella.blogspot.be
Pesto pomodoro ( pesto van gedroogde tomaten )

40 gram gedroogde tomaten (niet op olie) 1 teentje knoflook 2 eetlepels pijnboompitten ½ dl olijfolie 2 eetlepels gehakte verse basilicum Elke dag iets[...]

Bron: smulweb.nl
tomatentapenade

300 gram gedroogde tomaten 200 gram pijnboompitten 60 gram kappertjes 100 gram zwarte olijven zonder pit 4 teentjes knoflook (gedroogde) tijm, oregano en[...]

Bron: smulweb.nl
Klassieke tapenade

100 gr verse ansjovis met zeezout gepekeld 4 teentjes knoflook 350 gr zwarte olijven, eventueel ontpit 100 gr tonijn op olie 100 gr kappertjes 1 citroen 250[...]

Bron: smulweb.nl
Tapenade van olijven en tomaten

voor 4 personen 125 gr. zwarte olijven (z.p.) 125 gram gedr. tomaten op olie 125 gram kappertjes 2 tenen knoflook 1 theel. gem. zwarte peper 1 theel. gedr.[...]

Bron: smulweb.nl
Zwarte olijventapenade

2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]

Bron: smulweb.nl
Tapenade van Kalamata olijven

Ingrediënten Porties : 8 3 teentjes knoflook 135 gr ontpitte Kalamata olijven 15 gr kappertjes 10 gr verse peterselie, gehakt 30 ml citroensap 30 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Pasta saus met tomaten en tonijn

voor 2 personen 1/2 ui 2 tenen knoflook 1 spaanse peper (eventueel te vervangen door chilipoeder, cayennepeper of sambal) 1 blik tomaten (400 gram) 16 olijven[...]

Bron: smulweb.nl
Pesto pomodoro ( pesto van gedroogde tomaten )

40 gram gedroogde tomaten (niet op olie) 1 teentje knoflook 2 eetlepels pijnboompitten ½ dl olijfolie 2 eetlepels gehakte verse basilicum Hulpmiddelen[...]

Bron: smulweb.nl
Groene saus uit Piemonte

Ingrediënten 1 ei 2 sneetjes witbrood 3 eetlepels melk 4 ansjovisfilets 30 g verse peterselie 1 teentje knoflook 1 eetlepel kappertjes 1 dl olijfolie zet[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy