Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel azijn (rode of witte wijn of cider) 1 eetlepel olijfolie of aardnotenolie 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 5 kleine potten, elk 150 ml 1 kg rode ui, dun gesneden 150 gr rozijnen, afgespoeld 800 gr suiker 2 laurierbladeren 1/2[...]
Bron: allrecipes.nl150 gr. lange rode chilipepers, in vier repen gesneden zonder zaad en zaadlijsten 150 gr. rode paprika zaad en zaadlijsten verwijderd in stukken 1 kg.[...]
Bron: smulweb.nl2 Eierdooiers. mespuntje Mosterdpoeder. 3 dl. Maisolie of Olijfolie 1 eetl.Rode of Witte Wijn, dragon of ciderazijn, of citroen- sap. Zout en witte peper.[...]
Bron: smulweb.nlAl tijden wilde ik een basis-tomatensaus maken... Die ik kan gebruiken om mijn witte bonen schotel te gebruiken. Dat is juist zo'n lekker snel gerecht dat ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl. Chimichurri Saus Chimichurri is een Argentijnse groene saus gemaakt van hoofdzakelijk peterselie Meest gekruid met knoflook,azijn en rode peper vlokken Er[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag komt een vriendin. Zij brengt tassenvol eigen oogst mee. Met een moestuin en een flinke kas heeft ze een overvloedige oogst. Tomaten, heel veel,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 6 personen 400gr. Penne Rigata Pasta (Grand d`Italia). Zak van 500gr. Pesto Pasta ala Genovese (Grand d`Ítalia). Pot a 190gr. 300 gr. Gerookte kip[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g tomaten 500 g uien 1 teentje knoflook 1 rode en 1 gele paprika 250 g champignons 4 el olijfolie provencaalse kruiden scheutje rosewijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 middelgrote ui 6 rijpe trostomaten 60 gr. tomatenpuree Verse basilicum 4 el. olijfolie (extra vierge) Rode / witte wijn Peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g assortiment rode vruchten verse rabarber (2 a 3 stronken) 2 vanillestokken suikersiroop (verhouding 1/4 l water + 1/4 kg suiker) munt[...]
Bron: smulweb.nl3 dl witte of rode wijn* 0,5 dl (olijf)olie 1 ui in ringen versgemalen peper kruiden Bereidingswijze Een marinade geeft het vlees extra smaak bij de barbecue.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 3 dl witte of rode wijn* 0,5 dl (olijf)olie 1 ui in ringen versgemalen peper kruiden Bereidingswijze Een marinade geeft het vlees extra smaak[...]
Bron: smulweb.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetl olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theel peperkorrels, een stukje wortel in reepjes, een[...]
Bron: smulweb.nl