Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Mijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr lasagnevellen 2 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 500 gr diepvriesspinazie, ontdooid 200 gr basilicumpesto 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 250 gr pasta (ik gebruik meestal farfalle) 2 kipfilets, in blokjes gesneden 1 courgette, in blokjes gesneden 1 rode paprika, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr tagliatelle pasta 225 gr kipfilet, in kleine stukjes gesneden 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 uien (gesnipperd), 3 rode paprika's (in grove stukken), pond tomaten (in stukken), 2 teentjes knoflook, 140 gram tomatenpuree, 2 el pesto,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com3 eetlepels olijfolie,500 gram rundergehakt,400 gram Italiaanse wok groenten,250 gram champignons in plakjes,pot pastasaus,2 blikken tomatenblokjes,halve fles[...]
Bron: smulweb.nl*30 gr pijnboompitten *1 teentje knoflook *50 gr parmezaanse kaas, grof geraspt *4 eetl (of meer) extra vierge olijfolie *30 gr basilicum *Zwarte peper Elke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 2 rode paprika's (in stukjes van 2 cm) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode paprika 1 ciabatta (voorgebakken brood) 6 el olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (geperst) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g broccoli 1 paprikamix (zak 3 stuks) 300 g farfalle 300 g maiskorrels (blik) 90 g pesto alla Genovese (potje, per 2 verpakt) 300 g[...]
Bron: ah.nlMorgen is het zover! Dan komen Melissa en Jasmine Hemsley naar Nederland voor de presentatie van hun bestseller 'The art of eating well' in het Nederlands: 'De[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlUit onderzoek is gebleken dat Italië de best gewaardeerde keuken van Europa heeft. Daarnaast kent Amerika een klassieker met een Italiaans tintje: Sloppy Joes.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlPesto is een saus die wordt gemaakt van basilicum (groen) of zongedroogde tomaten (rood); als smaakmaker. Pesto wordt vaak verward met of ondergebracht bij de[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlTegenwoordig maak je van alles een pesto. De klassieke combinatie van basilicum, pijnboompitten, knoflook, olie en parmezaan is misschien nog steeds wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Veganchallenge is al een paar dagen verder en door mijn ziek-zijn nog niet veel gelanceerd, maar kijk hier zijn we met een eenvoudig sausje, dat zal smaken![...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl