Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 64 15 tomaten, gepeld en gehakt 5 verse perziken - gepeld, pit verwijderd en fijngesneden 5 rode appels - geschild, geboord en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 st. grote rode paprika 1/2 st. rode peper 3 st. sjalotjes 2 tn. knoflook 10 st. olijven 1 st. tomaat (ontveld en zaadlijsten verwijderd) 1/2[...]
Bron: smulweb.nlWe eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOp verschillende plekken zag ik dit recept voor een tomatensaus staan. Natuurlijk met wat variaties, maar deze heb ik gemaakt en behalve dat je huis heerlijk[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 2 doosjes champignons ((a 250 g), in kwarten) 2 uien (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde tijm 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) 1 groentebouillontablet 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g roma-tomaten (of vleestomaten) 3 el olijfolie 2 rode uien (grof gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1 rode peper (fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWat maak je van de pepertjes die groeien aan je peper plant? Natuurlijk sambal. Ik maak de snelste en de gemakkelijkste Indonesische Sambal oelek. Maar er zijn[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlchutney van courgette en tomaat Voor deze chutney hebben we nodig. Benodigdheden voor de chutney 1/2 l witte-wijn azijn 300 gr rietsuiker 300 ml water 1 tl[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beTja, wat zal ik zeggen... Het recept hieronder komt uit Sergio Hermans nieuwe boek Just Cook It, maar ik heb wat dingen aangepast. En terwijl ik dat in een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl3 pakken tomatensaus (bijv. AH) 1 blikje tomatenpuree 4 tenen knoflook (fijn snijden/ raspen) 2 rode uien (fijn snijden) Winterpeen (raspen) 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nl