Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 136 recepten
voor 4 personen -50 g fijngesnipperde sjalot -1 kg tomaten in blokjes gesneden -100 g tomatenpuree -10 gehakte knoflookteentjes -100 ml olijfolie -200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nl200 g roomkaas 200 g fetakaas, verkruimeld 200 ml zure room 100 g zachte boter (voor een slanker versie kan boter weggelaten worden) Bereidingswijze Meng[...]
Bron: smulweb.nl200 ml boullion 25 gram boter 25 gram bloem zwarte peperbolletjes Bereidingswijze Het recept is vrij simpel: maak eerst een bouilion (gewoon van een blokje)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 aardappels (of zoveel als nodig voor een bijgerecht voor 2 volwassenen en 2 kinderen) een klontje boter Een scheutje melk 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 plakjes doorregen spek, gesneden 2 stronken prei, in ringen gesneden 1 el boter 4 el bloem 450 ml melk 200 gr feta,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eierdooiers 3 eetlepels witte wijn 150 gr boter van goede kwaliteit citroen kerriepoeder 1 tot 2 teentjes knoflook, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 ml melk 200 ml (slag- of kook)room 35 gr bloem 35 gr boter peper en zout Bereidingswijze Voorbereiding: 3 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt of fijngeperst 1-2 eetlepels tomatenpuree (75 gr) 2 (400[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 375 gram pompoen, geschild en in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel boter 50 gram ui, gesnipperd 3 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 1/2 eetlepel kappertjes 350 ml champagne 125 gr koude boter, in blokjes handvol verse blaadjes dragon sap van 1/2 citroen zout[...]
Bron: allrecipes.nl