Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 750 ml water 375 ml vers limoensap 375 ml cointreau 375 ml tequila 1 limoen, in 8 schijfjes grof zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlDe één noemt het cocktailsaus, de ander whiskysaus en zelf noem ik het mijn saus voor bij de mosselen. Wat doet zo’n naam er ook toe. Als het maar lekker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen bijzondere specerijendrank! In december is dit recept voor de kookwedstrijd ingezonden door een kooklustig type. Zij heeft zelf ook een kookblog en aan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGarnalen cocktail met watermeloen en feta 750 gram (pitloze) watermeloen, geschild, gesneden in stukjes van 1,5 cm 400 gram gekookte garnalen, gepeld, hou de[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlAl eerder maakte ik een snack van zevenblad. Deze keer heb ik er pesto van gemaakt. Eerst even flink wat zevenblad plukken Ik voegde de volgende ingrediënten[...]
Bron: tantetiti.blogspot.nlDe één noemt het cocktailsaus, de ander whiskysaus en zelf noem ik het mijn saus voor bij de mosselen. Wat doet zo’n naam er ook toe. Als het maar lekker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 kg tomaten 1 bakje basilicum (15 g) tobasco zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Keukenspullen[...]
Bron: ah.nlGeroosterde Garnalen met Wasabi Cocktailsaus Met even kijken bij andere foodblogs kwam ik dit recept tegen bij Simply Gluten Free Een heel makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 1 bakje 125 ml slagroom zout en peper, naar smaak 125 ml mayonaise tomatenketchup, naar smaak scheutje cognac, naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 750 - 1000 gr entrecotes versgemalen peper ruim 25 gr boter 2 theelepels olie 125 ml droge witte wijn 2 theelepels boter extra[...]
Bron: allrecipes.nlNeem een kokosnoot en slaat er een gat, laat het sap in een bak lopen in Verse kokosmelk wordt snel ranzig, daarom wordt een beetje zout toegevoegd om het een[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com