Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 bakje paddenstoelenmix, (200 g) 300 g risottorijst 150 ml witte wijn 750 ml bospaddenstoelenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlDeze week konden we nog even genieten van een heerlijke nazomer. Snel dus nog het laatste zomerfruit gekocht om dat zomerse gevoel nog even vast te houden. Zo[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 250 g Boscaiolo risotto van Oil & Vinegar 150 g paddestoelen 2 tenen knoflook 1 sjalotje 1 dl. sherry medium 5 dl. tuinkruidenbouillon 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen week was een bijzondere week. Natuurlijk begon de week emotioneel met de uitvaart van mijn mentorleerling. Dat was verdrietig, groots, soms zelfs[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comGoedenavond! Vandaag is het Meat Free Monday en daarom heb ik lekker vegetarisch gegeten. Laatst ontdekte ik dat AH portobello's (grote paddestoel) verkoopt![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlPenne met broccolipesto en walnoten Zondag : roti Maandag : curry met aardapel en paddestoelen Dinsdag : pasta met broccoli pesto en walnoten * Woensdag :[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBeetje laat, computer problemen... Zondag : Kliekjes uit de vriezer Maandag : bb met r Dinsdag : paddestoelen risotto* Woensdag : portobello pizza* Donderdag :[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlZondag : vegetarisch menu bij vrienden (die niet vegetarisch zijn en heel erg hun best hebben gedaan om vegetarisch te koken, top!) Maandag : stacked[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDe 50ste keer een Eet Lekker Mee avond! Het is leuk om gewoon door te tellen. Het menu vanavond was: Soep van groene asperges en brandnetel Asperges met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDeze week konden we nog even genieten van een heerlijke nazomer. Snel dus nog het laatste zomerfruit gekocht om dat zomerse gevoel nog even vast te houden. Zo[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com