Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 102 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr wordt heel wat afgetobd in het merendeel der Nederlandse keukens. Ook in huize Eetplezier gaat het geregeld gierend mis. Waarna een mens vertwijfeld blijft[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr zacht rundvlees in reepjes (biefstuk) 3 el oestersaus 125 ml water 1 el maizena 1 ½ t sesamolie 2 uien (gesnipperd) 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr zacht rundvlees in reepjes (biefstuk) 3 el oestersaus 125 ml water 1 el maizena 1 ½ t sesamolie 2 uien (gesnipperd) 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 afbak ciabatta in blokjes van 2 x 2 cm gesneden 100 ml extra vergine olijfolie + extra 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 grote rode ui in[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlMeestgegeten gerecht (naast een veelheid aan rauwe groenten pur sang) tijdens mijn dagen van Dr. Mike Moreno's cyclus 1: een grote hoeveelheid (in weinig[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSamen met de Man, die als HP’er (HuisProgrammeur) een beetje kan schuiven met zijn werktijden, plukte ik gisteren de dag. Zelfs de wind, nagenoeg altijd[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 400 gram zalmfilet, ontveld 2 el ketjap manis 2 el tomatenketchup 1 tl rijstwijnazijn 1 el rietsuiker 1 teentej knoflook, geperst 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram verse lintpasta of spaghetti. Twee tonijnsteaks van circa 180 gram. 300 gram groene asperges. Flinke lepel Patak′s currypasta.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el sojasaus 4 el sesamolie 2 el droge sherry 2 tl maizena 400 g biefstuk, in plakjes 3 el zonnebloemolie 4 cm verse gemberwortel, geraspt 3[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl