Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 172 recepten
voor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de basisgehaktbal : 1 ui gesnipperd 1 ei 750 gr gemengd gehakt (varkens-kalfs) paneermeel Voor de stoemp 1 kg aardappelen 5 wortels 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse kipfilet 1 rode paprika 1 groene paprika ¾ bakje champignons 6 sjalotjes Voor de Marinade: 100 ml sojasaus 1 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg varkensvlees 1 limoen (sap) 1 eetl. zout satéstokjes Voorbereiding Boemboe: 8 rode lomboks 13 rawits 5 kemirinootjes 7 sjalotjes 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 stuk(s) Kipfilet 50 gram Ghee (Indiase boter) 100 gram Gepelde tomaten 50 gram Tomatenpuree 50 gram Sjalot 25 gram Gember 2 teentje(s)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo lamsvlees in dobbelsteentjes (bijv. nek), 6 sjalotjes, 2 stengels citroengras, 6 tenen knoflook, stukje laos +- 3 cm, stukje gember +-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ik gebruik een grote theelepel bij onderstaande hoeveelheden Voor de currypasta 2 bakjes verse koriander 2 rode pepers (kan je niet zo goed[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de boemboe 3 sjalotten, zonder schil, grof gehakt 2 rode pepertjes, zaadlijsten verwijderd, in stukjes 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 680 gr reepjes rundvlees 1 snufje zeezout en gemalen zwarte peper,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel plantaardige olie 1 eetlepel sojasaus 1 theelepel worcestersaus 1 citroen, uitgeperst 1/2 theelepel geraspte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 450 g hertenbout of -schouder, in blokjes van 4 cm gesneden 2 uien, circa 300 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 180 gr gemalen kokos 175 gr sjalotjes 3 teentjes knoflook 15 gedroogde rode chilipepertjes 5 plakjes verse gemberwortel 5[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen ? 600 gr kippenlevertjes ? 500 gr witte druiven ? 50 gr boter ? 16 kleine sjalotjes ? stukje gember van 2 cm. ? 4 el droge sherry ? 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 30 gr. Boter 6 kippendijen 2 tn. Knoflook (gepeld) 1 cm3 Gember (vers) 50 gr. Cashew noten (ongezouten) 2 tomaten (zaadlijsten verwijderd) 2[...]
Bron: smulweb.nl