Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Knoflook Wij zijn gewend om veel knoflook te eten en kijken niet op een paar teentjes meer of minder! Daarom ging ik voor dit recept direct monter aan de slag[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe hadden bij de Sligro dorades gekocht, alleen had ik even niet gezien dat ze niet schoongemaakt waren. Gelukkig moest ik werken en mocht P. de vissen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 2 verse Dorades 2 citroenen (in plakjes) 6 teentjes knoflook (geperst) 1 el kappertjes 4 el olijfolie 3 el sojasaus Hulpmiddelen Bakpapier[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse Dorades 2 citroenen (in plakjes) 6 teentjes knoflook (geperst) 1 el kappertjes 4 el olijfolie 3 el sojasaus Elke dag iets lekkers! 4 x[...]
Bron: smulweb.nlMijn man is opgegroeid in een dorpje in Turkije aan een groot stuwmeer, zijn vader was visser en dus kwam er zeer regelmatig vis op tafel in zijn jeugd, zelfs[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOnlangs was ik in Parijs om er de marathon te lopen. Maar dat niet alleen. Ik loop alleen marathons in grote, buitenlandse steden om er ook een citytrip aan te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe chef heeft altijd gelijk. Da's hetgeen Chef Jo van Spermalie ons al van les 1 bijbracht. Een grapje uiteraard. Welnu vandaag had hij ongelijk, vond ik. Hij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDaurade au four, Besugo al horno. Een klassieker uit de Franse en Spaanse keuken. Jammer dat er tegenwoordig nauwelijks grote zeebrasems te krijgen zijn. Met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 zeebrasem- zeebaars- of doradefilets van ongeveer 150 gr. olijfolie om in te bakken Voor de salsa: Olijfolie 200gr cherrytomaten 60gr zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag is het weer tijd voor soep. En wel die typische goed gevulde vegetarische soep met peulvruchten en groente erin. Met deze soep begint je menu met een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBenodigdheden: 1 dorade 2 zoete aardappelen 1 citroen Voor de tomatensaus: 2 el olie (olijfolie of kokosolie) 1 ui 1 bosje koriander 3 vleestomaten 1 el blanke[...]
Bron: mamakeuze.blogspot.nlNa een onstuimige regenachtige week in Portugal ging ik op zoek naar een beetje warmte. Nou de zon in mijn keuken bleek een stuk makkelijker te vinden dan de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDeze week begon zaterdag met de boodschappen zoals iedere week. Alleen gingen we deze ochtend naar de visafslag voor heerlijke verse vis. Er was vreselijk veel[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl