Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Deze cake heeft last van een identiteitscrisis?! Het is een citroencake, maar de cake wordt eigenlijk Madeira cake genoemd. De Madeira cake heeft zijn naam te[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comEven 'n snelle foto op locatie, bij Kitchen Art : de leukste kookwinkel van Leiden! Zin om wat lekkers te bakken dit weekend? Probeer dan deze heerlijke[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comWat dacht je van 'n verrassende frittata voor bij de Paasdis? Probeer deze heerlijke Iraans-Joodse Tuinbonenkuku uit Jeruzalem , het nieuwste boek van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comTartes Tatin, ik kan er geen genoeg van krijgen: van de klassieke Tarte Tatin met appel van Cees Holtkamp tot de hartige Verrassende Tatin van Ottolenghi . En[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comCranberry mulled cider from Tiger in a Jar on Vimeo Cheers op 'n heerlijke Kerst!
Bron: inkellskitchen.blogspot.comMet deze ideetjes voor Kerst ben je de meest relaxte gastvrouw of -heer en mis je geen enkel gezellig gesprek aan tafel! Al deze heerlijkheden kun je gewoon[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comMerijn en Nadia zijn terug! In Arabia bij je thuis worden de 1001 mysteries van de Arabische keuken ontrafeld: de meiden van Arabia nemen je mee naar de souk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVandaag is het Koekjesdag ! Op Koekjesdag trakteer je je buren op zelfgebakken koekjes. Ik maakte deze knapperige Ottolenghi-koekjes met witte chocolade en[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comNog even lekker nazomeren met deze Macadamianotencake met zonnige kokos en frisse limoen! De cake bevat geen grammetje roomboter, maar de boter mis je totaal[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOttolenghi heeft iets met de combinatie aubergine en granaatappel. Naast de bekende aubergines met karnemelksaus die zo mooi op de Noord-Amerikaanse cover van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOttolenghi blijft me verrassen en verwennen ! Dit is alweer zo'n briljant recept! En, eigenlijk eet ik bijna nooit pannenkoeken, maar deze heb ik nu al 2 x in[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comKell's Kitchen gaat in de komende blogposts op de Arabische toer! "Huh, maar 't is toch Ramadan ?", hoor ik je bijna denken... Ja, maar hoewel van zonsopgang[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com100 Joehoe! Dit is mijn 100e blogpost op Kell's Kitchen ! Om deze mijlpaal te vieren heb ik deze yummy taartjes (die amandelroom!) van Rachel Khoo gebakken.[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comLaatst maakte ik deze verleidelijk lekkere Financiers , nu is het tijd voor het bekendere 'zusje': de Madeleine. Je weet wel, het Fransje cakeje met de[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com