Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Ingrediënten Porties : 6 Voor de bolognese saus 1 eetlepel olie 500 gr mager rundergehakt 1 ui, geschild en in blokjes 1 courgette 1 rode of groene[...]
Bron: allrecipes.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlWat neem ik mee op vakantie voor onderweg en op de camping Voor ons duurt de vakantie nog even. De jongens moeten nog anderhalve week naar school. Maar direct[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAls je super weinig te besteden hebt per week, wat consumeer je dan? De vorige blogjes waren dan relatief zuinig, maar waren toch wel luxe. Water en thee om te[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com* Ingrediënten (4 personen) 300 gr rundergehakt 100 gr oude kaas (geraspt) 1 pakje mix voor spaghetti bolognese (70 gr) 4 eieren 4 tomaten (in plakken) 2 uien[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlHet is alweer april en dus weer tijd voor de maandelijkse receptenruil. Ik mocht deze keer een recept uitkiezen van Oerspronkelijk . Ik wist het meteen, de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSpätzle, letterlijk vertaald "musjes" zijn een soort pasta die in het Zuidwesten van Duitsland worden gegeten. Dat gebied moet je ruim zien, ook in Noord[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNet als vergeten groenten hebben we eigenlijk ook vergeten vleessoorten. Hoe vaak eten we bijvoorbeeld nog lever? Vroeger maakte mijn moeder dat toch[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlFritata lijkt wel een beetje op de Spaanse aardappeltortilla, maar het verschil is dat hier dus al meteen vlees en groente in zit. Heerlijk als lunch of als[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlRösti is een nationaal gerecht van het Duitstalige deel van Zwitserland. Van oorsprong is het een ontbijt voor boeren uit het kanton Bern. Rösti wordt[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAls je deze lasagne hebt gegeten, wil je echt nooit meer de normale! Oke, het is wel even wat meer werk dan standaard lasagne, maar ik heb het er echt voor[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGehaktbrood in tomatensaus 500 gr. Half-om-half gehakt 2 Eieren, losgeklopt 50 gr. Parmezaanse kaas, geraspt 50 gr. Wit broodkruim 1 Teentje knoflook,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl