Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
8 el olijfolie, 1 ui, 1 rode paprika, 6 wortels, 3 tomaten, 1 aubergine, 2 aardappelen, 1 el paprikapoeder, 1 el kurkuma, 1 tl kaneelpoeder, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlCouscous is supersimpel; Couscous maak je met Couscous, 1 handje / 50 gram per persoon onderzetten met hete bouillon, afdekken, 5 minuutjes wachten en klaar.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze couscous is een snelle lekkere lente/zomer variant. De kruiden hiervoor haal ik meestal bij de Turkse of Marokkaanse supermarkt evenals de Griekse of[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlIedereen heeft er tegenwoordig wel eens iets over quinoa gelezen of gehoord. Quinoa is sinds een tijdje verkrijgbaar in Nederland en nu zelfs in de[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlIngrediënten: - 1 grote bloemkool (800 g) - 2 el citroensap - 5 lente uitjes, fijngesneden (50 g netto) - 40 g platte peterselie, grof gehakt - 20 g dille,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comGisteravond een zeer informatieve en lekkere avond gehad op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Kennisgemaakt met veel nieuwe mooie producten uit binnen-[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDag leuke lezers! Het afgelopen weekend (vrijdag t/m zondag) was ik op LOWLANDS en ik heb echt de beste tijd ooit gehad. Het was zó leuk en ik zit echt skyhigh[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlJe kent ze wel, die kleine knapperige balletjes op basis van kikkererwten en vaak hét voedsel tijdens een avondje stappen of op een festival. Lekkere vette[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlDag leuke lezers! Het afgelopen weekend (vrijdag t/m zondag) was ik op LOWLANDS en ik heb echt de beste tijd ooit gehad. Het was zó leuk en ik zit echt skyhigh[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlRecept van Yotam Ottolenghi Ingrediënten: 250 gr geraspte gare bietjes klein blikje kikkererwten (100 gr), grof gehakt 2 el verse munt 2 el peterselie 1 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChermoula is een multifunctionele Noord-Afrikaanse saus, welke wordt gebruikt voor marinades voor vlees, vis of groente. Maar je kunt het ook door gekookte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAf en toe plaats ik op aMuse Rouge een suggestie voor een weekmenu voor twee personen, met linkjes naar de recepten én met kant-en-klare boodschappenlijstjes.[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 250 g tilapiafilet, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel chilipoeder, zout, versgemalen peper, 1 ui, 1 teen knoflook, 200 g wortel en/of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 eetlepel koolzaad-of olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 volle eetlepel korma curry pasta 1/2[...]
Bron: allrecipes.nl250 gram gedroogde rode chilipepers 4 knoflooktenen zout 1 tomaat 1 el karwijzaad 1 el gemalen komijn 1 el korianderzaad 1 el munt 1 dl olijfolie 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nl