Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlEen mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlPaddenstoelen... associeer ik vaak met de herfst, wildgerechten en vegetarische gerechten. Een goede portie paddenstoelen is net zo lekker als een goede[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje koelverse tagliatelle (pasta, 250 g) 25 g boter 1 bakje biefstuk (stroganoff (500 g)) 1 zak rucola[...]
Bron: ah.nlSnij de biefstuk in reepjes. Fruit een uitje aan, voeg knoflook, verse gember & five spices toe. Stoom ondertussen de broccoli beetgaar. Doe de witte kool,[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet foodblogevent van april had als thema "Groen". Het thema was gekozen door Ilse van het blog Uit mijn keukentje . Mijn ingestuurde recept van Gebakken[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOmdat wij altijd gek waren op teri yaki, maar de hoeveelheid uit een pakje te klein wordt voor een gezin van 4, moest ik op zoek naar een eigen variant. Dat is[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlDeze Vietnamese klassieker heet shaken beef Bò lúc lắc , geschudde biefstuk, omdat je met de pan schudt. Ingrediënten: Vlees 6 kleingesneden knoflooktenen 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet deze burgers krijg je zelfs de moeilijkste eters overtuigd om tonijn te eten! Lekker met een spiegel-eitje of wat yoghurt-saus. Toch graag wat[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comvoor 4 personen 4 struisvogelbiefstukken,8 gerookte oesters(uit blik),30 gr. mager rookspek in blokjes,1 fijngesneden sjalot,stukje verse geraspte[...]
Bron: smulweb.nlRijst; vlees (entrecote); spinazie; oesterzwammen; worteltjes; look; courgette; sesamzaadjes; Voorbereiding Rijst koken in de rijstkoker ? sesamzaadjes[...]
Bron: smulweb.nl