Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Mais (zoveel als van 3 maiskolven) 5 grote gepelde tomaten 3 grote uien, fijngesneden 1/2 kop olijfolie 1 theelepel peper 1 theelepel oregano zout naar smaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 Kg. Ribs (rund of varken) Zout en gemalen peper naar smaak. 450 Ml. Ketchup 250 Ml. Chili Saus 125 Gr. Bruine basterd Suiker 4 El. Azijn 2[...]
Bron: smulweb.nlEen enorm ondergewaardeerd leuk hebbekookdingetje in de keuken is de maïskolf. Ja, losse maïs, lieve mensen, dat kennen we allemaal wel vanuit de zesderangs[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 200 - 250 g maiskipfilet, 200 g kogelbiefstuk, sap van 1 limoen, 1 dl Mexicaans bier met tequila (o.a. AH), 1 tl poedersuiker, 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram gehakt. (rund) 200 gram magere reepjes spek. olijfolie. 1 potje bruine bonen. 1 potje rode kidney bonen. 1 potje kapucijners of witte[...]
Bron: smulweb.nlEen dilemma waar iedere alleseter of omnivoor en dus ook wij mensen dagelijks mee te maken hebben. Een koalabeer die alleen eucalyptusbladeren lekker vindt of[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beMijn favoriete broodje is de bagel. Hier kun je me altijd gelukkig mee maken. Helemaal wanneer er ook nog eens mijn favoriete toppings op zitten en daar is[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDit was de week waarin we voornamelijk uit de vriezer aten. Dit kwam door de hitte en drukte op het werk waardoor ik geen zin had om te koken. Op vrijdag aten[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVoor oplettende lezers is het na het lezen van mijn eerdere recepten waarschijnlijk wel duidelijk: Ik eet geen vlees. Ik doe dit eigenlijk niet zo zeer uit[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlSoquta-wat-voor-Salade ? Ere wie ere toekomt. Soquttahhash komt uit 't Narragansett, een oude indianentaal, en betekent 'losse maïs korrels'. Soquttahhash heet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze week wil ik het vegetarische menu weer eens tevoorschijn toveren, want deze is de laatste tijd een beetje op de achtergrond geschoven. Gelukkig vond ik[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deWie ooit in Frankrijk is geweest onder de lijn Avignon kan het niet ontgaan zijn, de pan bagnat, de grote ronde broodjes gezond. Van de moeder, of oma van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl