Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild 1 citroen 4 biefstukken van wildzwijn à 150 g, op kamertemperatuur 250 g cantharellen,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 600 gr kriel 100 gr champignons of cantharellen 100 gr spekblokjes 1 ui 1 teentje knoflook Zwarte peper 1 t provencaalse kruiden Peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. Entrecote 100 gr gorgonzola 2 eetlepels roomboter zout peper Handig voor in de keuken! De Smulweb Agenda 2014. Met elke week een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. Entrecote 100 gr gorgonzola 2 eetlepels roomboter zout peper 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal 117,70)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDe herfst is zo slecht nog niet. Ik begin dit jaargetijde steeds meer te waarderen. Vooral de natuur speelt daar een grote rol in. En sinds we in Frankrijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 6 personen 50 gr. trompettes de mort(gedroogd), 75 gr shii-take, 75 gr. cantharellen (niet gedroogd), 125 gr kastanjechampignons, 1 sjalotje, scheutje[...]
Bron: smulweb.nl