Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 3,5 liter runderbouillon 1 grote ui, in ringen 6 plakjes verse gember 1 stengel citroengras 1 kaneelstokje 1 theelepel hele[...]
Bron: allrecipes.nlGehaktkoekjes 300 gr half-om-half gehakt halve stengel citroengras, fijngehakt 1 el vissaus 1 tl sesamolie halve rode peper, fijngesneden 1 cm verse[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMet het stoofvlees in de bonus was vandaag de verleiding gewoon te groot om het niet mee te nemen. Maar ik wilde echter wel eens wat anders dan de Franse of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen pilav/pilaf (geen idee wat de juiste schrijfwijze is) wordt normaal gemaakt met rijst maar ik had zin in boekweit. Dus werd het boekweitpilav. De pompoen[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 6 stengels citroengras 1 eetlepel olie 3 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels zoete chilisaus 1 eetlepel Thaise vissaus 500 g biefstuk (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 stengel sereh (citroengras) 5 teentjes knoflook 1½ eetlepel suiker 4 eetlepels olie zout (versgemalen) zwarte peper 500 g rosbief 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g witte asperges 150 g haricots verts 1 teentje knoflook 1 cm verse gember 1 rode peper 1 stengel sereh (citroengras) 2 eetlepels olie 2[...]
Bron: ah.nlDit stoofpotje maakten we eerder met kip ( ajam bali) , maar deze versie met rundvlees is ook favoriet. De combinatie santen en zoete ketjap geeft een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr“Zoals alleen oma dat kan” – is de titel niet een beetje demotiverend? Je hoeft er haast niet aan te beginnen, want alleen oma kan het zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOnderstaande marinades komen oorspronkelijk uit het magazine 'Boodschappen' maar ik heb ze hier en daar wat aangepast. Deze marinades zijn geschikt voor 500[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlChinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een soort schepnetje het vlees, vis of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVandaag een recept voor satésaus en marinade, voorgedaan door de chefs tijdens een topclass in de serie Topchef 2012. Het is de tweede keer dat ik de satesaus[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen pilav/pilaf (geen idee wat de juiste schrijfwijze is) wordt normaal gemaakt met rijst maar ik had zin in boekweit. Dus werd het boekweitpilav. De pompoen[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be