Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]
Bron: allrecipes.nlRecept voor 10 personen. 500 gram aardappels 500 gram augurken 500 gram appelen 500 granny"s of golden delicious gram gaar kalfs of rundvlees zelf gebruik ik[...]
Bron: smulweb.nlHet weer laat ons hier een beetje in de steek. Op dit moment is het niet aantrekkelijk om de barbecue aan te steken voor een lekkere lange zwoele zomeravond.[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comIn 1903 opende Het Openbaar Slachthuis in Leiden zijn deuren en had naast het slachten van vee enkele bijzonder functies. Zo was het slachthuis gedurende bijna[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comInmiddels heb ik dit seizoen deze gemarineerde asperges al twee keer gegeten, maar het recept nog niet goed uitgeschreven. Dat moet nu toch wel gebeuren, want[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet is alweer een even aspergetijd en dat betekend dat de asperges klaar zijn om geoogst te worden. Witte asperges worden onder de grond in het donker geteeld[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlOooh jongens. Ik vind het altijd een ramp om een fatsoenlijk blogje te schrijven met een glas wijn achter de kiezen. Ik moet zeggen dat ik echt verrukkelijek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlRecept voor 10 personen. 500 gram aardappels 500 gram augurken 500 gram appelen 500 granny"s of golden delicious gram gaar kalfs of rundvlees zelf gebruik ik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Plm. 24 witte asperges zout, suiker, peper 8 mooie plakken bacon Plm. 600 gram varkenshaas 2 eetlepels zonnebloemolie of maisolie 1 pakje of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond groene asperges 1 blokje kippenbouillon 250 gr. rijpe aardbeien 2 eetl.goede olie voor koude bereiding 2 eetl.balsamico of witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 24 witte asperges zout, suiker, peper 8 mooie plakken bacon Plm. 600 gram varkenshaas 2 eetlepels zonnebloemolie of maisolie 1 pakje of[...]
Bron: smulweb.nlDit is mijn inzending voor het Food Blog Event mei 2010 Asperges Elk voorjaar staat bij mij thuis regelmatig een gerecht met asperges op het programma. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet is de tijd voor asperges. De lente is nog niet voorbij, dus het kan nog. Deze verrukkelijke groente kan je op vele wijze bereiden. Vandaag heb ik een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 750 gr asperges, gewassen en geschild 1 eetlepel boter 8 plakjes bacon, in blokjes gesneden 8 eieren 1 theelepel azijn 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 4 dunne kalfsschnitzels ca 400 gram - 4 plakken rauwe ham (Parmaham) - 1 bol mozzarella, heel fijn geraspt of in kleine stukjes - 4 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl