Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 264 recepten
voor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram runderen-gehakt (biefstuk of beter), 150 gram varkens-gehakt, 100 gram bacon in plakjes, 50 ml tomaten-sap, 1 ei, Vers gemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 7 3,5 kg stuk biologische gammon (je kan als alternatief beenham gebruiken) zonder been 1 liter verse jus d'orange 8 kruidnagels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eieren 4 plakjes bacon 150 gr verse spinazie, gespoeld en gescheurd 50 gr verse champignons, in schijfjes 150 gr verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 300 ml runderbouillon 2 eetlepels mosterd 4 eetlepels honing 125 ml water 4 eetlepels barbecuesaus 4 eetlepels ketjap 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 gram kruimig kokende aardappelen 500 gram gekookte rode bietje zout, peper 1 goudreinet 2 middelgrote uien 150 gram spekreepjes 0f meer[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 2 personen 120 minuten marineertijd 1 varkenshaas 1 teentje knoflook (geperst) 250 milliliter rode wijn 4 gedroogde pruimen (in stukjes) 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBoerenkool kan je op meerdere manieren combineren. Wij vinden het lekker om er roomkaas doorheen te doen. Onderaan deze blog heel veel variatie tips. Nodig[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. maïzena 2½ dl appelcider 1 eetl. Dijonmosterd 1½ cm verse gemberwortel, geschild en fijngesneden ½ theel. gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 40 personen 15 pakken gedroogde bruine bonen, 10 uien, 3 kg speklappen, 20 eetlepels azijn, zout, peper, 400 gram bloem, 5 liter kookvocht van de bruine[...]
Bron: smulweb.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 300 g jonge spinazie 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, in dunne ringen 4 eetl. tomatensap 1 eetl. vers citroensap 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlDiana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 verse rookworsten (fijn, a 250 g) 1 kilo aardappels (kruimig) 4 eetlepels boter of margarine 100 g bacon 1 zak panklare prei (300 g) 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blik cornedbeef (340 g) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 pot aardappel anders bacon ui (saus 390 ml) 2 eieren (M) 1 kropsla 1 ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg hamlap 2 el paprikapoeder 2 tenen knoflook 150 g boter 2 kg iets kruimige aardappelen 1½ kg prei 1 el grove mosterd 300 ml melk 1[...]
Bron: ah.nlEisbein 500 ml water 4 e jodium vrij zeezout 1 e zwarte peperkorrels 1 e kruidnagels 5 gedroogde laurierbladeren 1.5 liter ijs koud water Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nl