Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Dit recept is gebaseerd op een recept uit de AllerHande van deze week. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. Ik noem geen hoeveelheden bij de kruiden, ik deed er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn deze tijd van crisis moeten we allemaal een beetje inleveren. Dat is heel sociaal en niet erg, want je weet dat er na mindere tijden betere tijden komen[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlJa, ik weet het, heel flauw. En zo worst case was het echt niet. Tegenwoordig valt boerenkool - kale in het Engels - onder power food, dus is het eigenlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 300 g hamlappen ca. 100 ml witte wijnazijn 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 takjes tijm (fijngehakt) ca. 300 ml olijfolie 3 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 tl chilipoeder 300 g panklare boerenkool 200 g couscous 50 g rozijnen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 500 ml kippenbouillon 1 scharrelkippenborst of scharrelkipfilet 125 g verse boerenkool, in stukjes gescheurd 1 tot 2 theelepels olijfolie 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHey daar! Van de week kreeg ik een pakketje thuisgestuurd met allemaal "boerenkool"-producten er in. Er liggen een aantal nieuwe producten in het schap van AH[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlJa, ik weet het, heel flauw. En zo worst case was het echt niet. Tegenwoordig valt boerenkool - kale in het Engels - onder power food, dus is het eigenlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een recept uit de AllerHande van deze week. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. Ik noem geen hoeveelheden bij de kruiden, ik deed er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKalettes zijn spruiten met krullen, een kruising tussen boerenkool en de spruit. Dat lijkt me zo iets als de muis en de olifant, maar met planten blijkt het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlStamppot Maus. Gronings (denk ik, we zijn eigenlijk Drenthen) voor Stamppot Boerenkool. We aten het tijdens een weekendje weg met de (schoon) familie. Mijn[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 350 gr bladgroen (snijbiet, boerenkool, mosterdkool, of het blad van rode bietjes) 1 eetlepel olie 6 plakken parmaham, in[...]
Bron: allrecipes.nl