Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Varkenshaasje met kruidenkaas en boerenham, zalfje van pastinaak en koolrabi met boschampignons, Varkenshaasje in bladerdeeg met Zuiderse vulling van Parmaham, buffelmozzarella en basilicum, Varkenshaasje met kruidenkaas en spek, gevulde aardappel met pompoen en hazelnoten, Varkenshaasje met honing en gember - Knack Weekend #16
Ik was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb in mijn prille carrière als blogster al heel veel mooie dingen meegemaakt. De ontvangst op de Smaakboot , een shift meedraaien in Luzine van Jeroen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGeen tijd? Geen zin? Geen aanleg? Of je moet werken? Dat kan ook, natuurlijk! Dan is er hier speciaal voor jou het No Stress Kerstmenu. Je kan het jezelf zelfs[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben een echte Facebook madam en speel het spel voluit: ik behoor NIET tot de categorie die alleen maar (voyeuristisch) toekijkt wat een ander doet zonder[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik op de boekenbeurs en wat mij enorm tegenviel - naast de gebruikelijke drukte en hitte - was de eenheidsworst: op elke stand kon je bij manier[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVaak vragen mensen mij: hoe krijg je dat toch allemaal gecombineerd? Full-time werken, 4 maal per week trainen voor een marathon, kookles volgen, zelf koken,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGeen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn ouders kwamen op visite en dat betekent dat ik de keuken in moest met volgende opdracht: iets lekkers en vooral niet te speciaal. Met hun 92 en 86 lentes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBinnenkort krijg ik visite over de vloer en dan ben ik weeeeeeken op voorhand al aan het nadenken over wat ik mijn gasten ga voorschotelen. Hoeveel gangen? Vis[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJe hebt - naar mijn bescheiden mening - 2 soorten hapjes. De eerste categorie zijn de heuse mise-en-bouches waarmee je uitpakt om je gasten al meteen van hun[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be