Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Ingrediënten Porties : 4 300 gr kleine wortels, geschraapt 25 gr boter 1 teentje knoflook, geplet 100 ml Marsala wijn 1/2 bouillonblokje (rund of kip),[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1/2 k papardelles, andere pasta is ook goed. 4 sl olijfolie. 500 gr runderfilet. 1 ui fijngehakt. 3 teentjes knoflook fijngehakt. 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 2 grote rijpe vleestomaten - 2 paprika`s (ik vind rood lekkerst maar voor de kleurvariatie is groen of geel "leuker") - ca. 3 ons mager[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 500 gram lamsgehakt (rund kan ook) - 2 sneetjes witbrood - 1/2 ui gesnipperd - 2 teentjes knoflook, fijngehakt - 1 ei - 1 eetlepel[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com500 gram gehakt (lams- of rund naar keuze); 1 ei; 1 fijngehakte ui; 1 eetlepels fijngehakte platte peterselie; 1 eetlepel fijngehakte verse koriander; 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]
Bron: smulweb.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nl500 gram gehakt (lams- of rund naar keuze); 1 ei; 1 fijngehakte ui; 1 eetlepels fijngehakte platte peterselie; 1 eetlepel fijngehakte verse koriander; 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlDaag:) Een paar dagen geleden mocht ik samen met een stel andere foodbloggers een kijkje nemen in de fabriek van Van Dobben. Ik vond het ubercool om eens[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl