Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingredienten: - 1 grote of 2 kleine kipfilets , in heel kleine blokjes gesneden - 1 el Thaise groene curry pasta - 250 gram gekookte witte rijst (afgekoeld) -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVorig jaar in Gent bij restaurant Amadeus (aanrader!) Gentse waterzooi geproefd. Het is een soort gebonden kippensoep met grote stukken kip en aardappel. Ik[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlEen eetdagboek; lang geleden dat we die geplaatst hebben! Soms is het weleens fijn om bij te houden wat je op een dag eet, want ongemerkt kan dit wel eens meer[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlOmdat wij doordeweeks te weinig tijd hebben om elke avond boodschappen te doen, maken we op vrijdag een lijst met daarop wat we de aankomende week eten. Bijna[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSoto ayam is een van onze familie klassiekers. Mijn jongens vinden dit echt heerlijk en Opa Boer wilde dit graag op zijn verjaardag eten toen hij in Heino[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comBenieuwd wat FOODIE Julia allemaal eet. Hieronder kun je haar food diary lezen. Hoi meiden! Ik ben Julia Ten Holter van de blog ilovemysuperbody.nl , ik ben 20[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlIngrediënten 30 g boter 2 courgettes (in blokjes) 1 pak gele rijst (325 g) 1 pakje tikka masala pasta (80 g) 2 blikjes makreelfilet (in olie (a 125 g),[...]
Bron: ah.nlDoro Wat met Injera 250 gr. Zelfrijzend bakmeel 60 gr. Volkoren bloem 1/4 Theelepel bakpoeder Sodawater 25 gr. Boter 1/2 Ui 1 Teentje knoflook, fijngesneden[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met het jongste meisje Sigi. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMAANDAG: Ontbijt: Lijnzaadcrackers met beleg Lunch: Quiche Lorraine Diner: Bloemkoolhuzarensalade met brood. Fruit naar keuze ¼ eiwitten/vetten: ei,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de flensjes: 8 eetlepels bloem 6 eieren 800 ml water snuifje zout 2 eetlepel koenjit olie water voor de vulling: 375 gr kipfilet 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Voor de rijst: 250g Jasmijnrijst (Gekookt) 2,5dl bouillon (kip) Overige ingrediënten: 2 eieren (gekookt en doormidden gesneden) 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIn april 2021 schreef ik het artikel 'vetten en zo' . Hierin deelde ik mijn ervaring over het eten van méér eiwitten en wat minder vetten. Inmiddels heb ik -[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl