Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Of te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlSinds kort ben ik in het bezit van het kookboek Simple Pleasures van Annabel Langbein. Zij is bekend van 24kitchen en ook Foodies publiceert regelmatig haar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDeze Coq au Vin is van Lorraine Pascale en overheerlijk. Makkelijk te maken met veel herfstige smaken. Hij komt zeker vaker voor in het menu hier. Coq au Vin 8[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoi allemaal! Ik ben de hele dag al bezig met boodschappen doen. Ik schreef 't al eerder: Kerst is voor een foodie DE tijd van het jaar. En omdat ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 6 personen Een pond tomaten (noem mij maar gek, maar pomidoros uit blik vind ik de lekkerste) Een bak champignons 6 Kippenbouten (halen bij de slager -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 a 3 kipfilets 2 blokjes kippenbouillon 1 liter water 2 theelepels kerriepoeder 250 gram champignons 2 a 3 eetlepels bloem 50 gram boter[...]
Bron: smulweb.nlOok uit het Kamperen in Frankrijk boekje! Voor 2 personen: 3 tomaten in stukjes, doosje kastanjechampignons, 200 gram kipfilet, 1 el olijfolie, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nl500gr.champignons,liefst kleintjes ,1citroen, 250gr fetta,2rode pepers,4knoflookteentjes 1rode paprika 2laurierblaadjes,2takjes van rozemarijn,tym[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g krielaardappeltjes, schoongeboend 2 eetl. olijfolie 2 rode uien, in heel dunne halve ringen 100 g pancetta of spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 theelepel olijfolie 4 kipfilets, in stukjes grofgemalen zwarte peper naar smaak 1 grote ui, fijngesneden 6 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip van circa 1 kg 2 takjes verse rozemarijn 1 laurierblad 1 el zonnebloemolie 1 ui, in ringen gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 rode uien (gesnipperd) 50 g boter 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g) 1 bakje gesneden kastanjechampignons (125 g) 100 ml rode[...]
Bron: ah.nl